Volwassenen

Heb jij dat ook weleens, dat je bij jezelf denkt: "waarom wil het mij toch maar niet lukken en loop ik overal in vast" of "waarom heb ik zo'n laag zelfbeeld"

Dit zijn enkele vragen die je door middel van een afstemming beantwoord kan krijgen.

Doordat ik mij afstem op jou onderbewuste kan ik jou eigen antwoorden verwoorden naar papier. Ons onderbewuste (onze ziel) weet namelijk alle antwoorden op de vragen die jij hebt en weet precies wat je hieraan kan doen om het te veranderen.

Soms krijg je niet gelijk een antwoord op je vragen, omdat er eerst andere dingen op je pad uitgewerkt moeten worden voordat je verder kan naar waar je heen wilt.

 

Confronterend

Een afstemming kan soms best confronterend zijn omdat er dingen verteld worden die je vaak heel diep weggestopt hebt en eigenlijk niet meer van jezelf wilde weten. Dit zijn vaak de dingen die eerst uitgewerkt moeten worden, voordat er echt iets opgelost kan worden. Ook kan het zo zijn dat doordat dit naar boven gehaald word het ook gelijk opgelost wordt in de energie.

 

Zelf aan het werk

Begrijp me niet verkeerd, want het is geen instant wonderpil wat alles in 1x oplost. Je zal ook echt zelf aan het werk moeten met de tips en handvatten die je aangereikt krijgt.

Doe je dit niet dan kun je weer snel in je oude gedrag terugvallen of kunnen de problemen die we samen hebben opgelost weer terug komen.

 

Ik ben geen dokter of psycholoog, ik kan geen ziektes of aandoeningen verwijderen. Ga bij twijfel over je gezondheid altijd eerst naar de huisarts.

 

Voor vragen, meer informatie of een afstemming aanvragen klik op contact of mail direct naar: grootenhuijs@gmail.com